Cap de setmana de comiat!

dissabte, 19 de juny del 2010
Bon dia,

Ja hem arribat a l'últim cap de setmana de curs i, com a premi a tant d'esforç fet, he decidit no posar deures aquests dies. S'ho mereixen!
Però recordeu que, durant l'estiu, els vostres fills/es hauran de repassar una mica per tal de no oblidar tot allò que han après durant el curs. Us recomanarem un llibre de vacances de repàs general que hauran d'anar fent. Els heu d'ajudar a organitzar-se aquesta feina.

Informacions destacades:

El dimarts 22 de juny, els alumnes hauran de portar banyador, tovallola i xancles ( en una bossa a part, com si fos piscina) perquè farem una festa de comiat on hi haurà música i aigua.

El dia 29 de juny de 11h a 13h es durà a terme l'entrega de notes finals. Si no podeu venir a recollir-les a aquesta hora, les podreu recollir a la secretaria del centre.



Bé, només em queda agrair-vos a totes les famílies, la comunicació constant que hem mantingut durant el curs, i que ha fet la meva i la vostra feina més fàcil.
Moltíssimes gràcies pel regal ( també per part d'una mestra de P-3 que tots coneixeu... jejeje!), que en cap moment ens esperàvem. Ens ha fet molta il.lusió als dos! Ha sigut un gran encert per part vostre!!! MOLTES GRÀCIES un altre cop a tots els que hi éreu allà presents i també agrair els que no vaig poder veure.

Bon cap de setmana i, pels que no vegi, Bones Vacances!

Atentament;
Cristian